enestående vandrere
Image and video hosting by TinyPic

lørdag 28. februar 2009

KAKE

Da var jeg hjemme igjen. Litt vel tidlig egentlig, menmen. Selskapet holdt sted på Østregate 54, med et lokale som minner meg om noe tatt ut fra Schindlers Liste/Valkyrie/WWIIish. Veggene er pyntet med portretter av masse skumle hvithårede menn, og jeg ble mildt sagt imponert over hele stedet! Skikkelig klasse.

Det var ordentlig god buffé, dessert og kaker. Jeg er _kvalm_. Vetikke hvor mye jeg proppet i meg jeg. Jaja, tror ikke jeg lider noe av dette i etterkant d:

sånn ellers har jeg hørt mye på denne sangen i dag:

Porcupine Tree - Lazarus

snatch away the body and replace




Hmm, ja. Nå er det skole igjen. Masse på gang nå, også har jeg vært hos legen. Har sjekket øret mitt og tatt blodprøve, som jeg får vite resultatet i løpet av de neste ukene en gang.

I dag skal jeg på 25 årsjubileum for Hamar Taekwondo. Det blir jo moro?



http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/468999

Nå sitter jeg og ser på reprise av Radiohead som gikk rundt midnatt på NRK i natt. Thom Yorke er en litt av en skrue, og det er artig å se ham opptre. Han lever seg slik i musikken, og jeg kjenner hvordan jeg løsner opp og flyter avsted mens jeg ser på nå. Hodet mitt har vært litt flykræsj i dag.

mandag 16. februar 2009

tudelu



Du må vel innrømme at breiflabber er litt nusselige, eller hva?
I morgen skal jeg være med André og moren hans til Oslo! Jeg gleder meg : D

Sånn ellers er det nå blitt bekreftet at Mews nye plate kommer 9. Juni! Jeg kan knapt vente o:



Jeg vil ha en blobfish! Da må jeg skaffe meg høyttrykksakvarium, ellers smelter han utover alt.





hehehehehe (L)

søndag 8. februar 2009

Dansdansdetsnør

Føler du ikke bare for å danse når du hører The Killers? Jeg blir i hvert fall litt sprettball inni meg av Sawdust!

Så i går var jeg og mamma på CC på Gjøvik. Det er stort! CC på Hamar er ikke en gang en vits i forhold. Det er som en liten fis i motvind, som når en mus tisser i havet, og - du ser nok tegninga.
Jeg kjøpte meg en del klær og fire cder. Jeg siklet bokstavelig talt over Platekompaniets utvalg 8)
Senere måkte jeg for andre gang den dagen, bakte kake sammen med André, så på Life of Brian (Monty Python ftw) og spiste pizza og drakk kakao.

I dag våknet jeg klokka åtte. Sov skikkelig godt under den nye dyna mi 8) Så måkte jeg, fyrte opp i peisen, så på Fairly Oddparents på svensk og lagde frokost. Mamma ble rørt over kortet jeg hadde lagd til henne d:
Senere ble jeg med mamma og trente i treningsrommet på Norsk Tipping (var rimelig lei i armene etterpå), også har jeg bare slappet av resten av dagen nå.

Nok babbel, hørhør:



The Killers - Sawdust
Samlealbum som jeg kjøpte for 60 kr. Virkelig verdt det! Hører gjennom den nu.

The Killers - Shadowplay
The Killers - Tranquilize


Beirut - The Flying Club Cup
Strålende levert av et band bestående av en fyr. Jeg vet ikke hvem av Nantes og Sunday Smile jeg hørte først, men jeg blir alltid i så godt humør av dem.

Beirut - Nantes



The Shins - Wincing The Night Away

*tommelopp*

The Shins - Phantom Limb



Fleet Foxes - Fleet Foxes
Utropt til et av fjorårets album av nesten alle musikkblogger, og det med god grunn ^_^

Fleet Foxes - White Winter Hymnal

fredag 6. februar 2009

BISMARCK

Da var det nok på tide med en ny oppsummering 8)

I går holdt jeg meg hjemme fra trening. Det var ikke det at jeg ikke hadde lyst, men fikk ikke lov av mamma siden jeg var i dårlig form. Heldigvis gikk det over : D På skolen i dag satt vi to timer og hørte på folk fra DnB NOR holde foredrag, før vi fikk lunsj av dem. Senere så vi på denne filmen;

http://www.imdb.com/title/tt0252444/

Men folk klarte simpelten ikke å holde kjeft, så det var vanskelig å følge med.
Når jeg kom hjem måkte jeg innkjørselen vår. Vet du hva som er veldig typisk? Å først gjøre jobben, før man finner ut av at man bare har tatt en omvei. Vi hadde en stor snøskuffe allikevel..

Så dro jeg med mamma på CC. OG GJETT HVA! DE HAR SUSHI DER! : DDD Da ble jeg glad!
De har både nylig laget Sushi i diverse pakker, og Sushisi (Nigiri pakke som man tilbereder selv) i fryseren. Eneste ulempen er at det er svinedyrt. Det kostet 79 for den minste pakken, og den inneholdt ikke mye. Blir tydeligvis betegnet som gourmémat.

Etterpå jogget jeg en tur. Selvfølgelig endte det med at jeg valgte feil rute så jeg måtte gå over åkre med snø opp til knærne.
menmen! Godt å komme hjem til Sushi og reker. Jeg er fortsatt mett, og glad for at dette var første gangen jeg smakte Sushi. Det var nam. Også fulgte det med en liten søt plastfisk som inneholdt Soyasaus.

Sånn ellers er jeg glad for at Mew endelig har latt seg høre fra igjen! (dessverre ikke noe øregodis, men bra nyheter er det nå)



http://www.spin.com/articles/exclusive-album-preview-mew

Juni! I år! Jeg kan knapt vente. Det er så spennende.

Sånn ellers har vokalisten lagd seg egen side med masse rart i:

www.jonasbjerre.com

Absolutt verdt å ta seg en titt. For en verden han har skapt seg.

Også synes jeg folk burde se denne:

http://www.newgrounds.com/portal/view/449872

Usj. Jeg skriver så dårlig nå. Slik går det når man venter med å dra ut proppen når det flyter over.

Dårlig formulert.
Det gav lite mening.
Nå skal jeg se Ponyo on the Cliff by the Sea.

onsdag 4. februar 2009

bleeeerp

Yay, i dag så vi The Holy Grail av Monty Python i norsken! Den var braaa. Jeg liker Monty Pythons verker. Jeg ble intervjuet av en student som skal skrive en masteroppgave om mobbing på nett i dag. Varte i tre kvarter, og var egentlig helt greit. Også satt jeg igjen på skolen med André og jobbet med engelsk muntlig, som vi har fremføring i på fredag. Jeg synes denne fremføringen kom så plutselig, selv om vi har hatt litt tid på den. Så jeg skal jobbe med den etterpå og i morgen.

Sånn ellers er jeg svimmel. Ble helt daff når jeg kom hjem, og la meg rett ned på sofaen etter middagen. Det kan være fordi jeg ikke spiste så mye før det. Nå våkner jeg igjen med kaffe og litt smash som jeg fikk av mamma. Også gikk graderingen på lørdag bra! Selv om jeg var utrolig nervøs, og faktisk måtte løpe en tur etterpå for å avreagere. På søndag fikk jeg den dyreste teipbiten jeg noensinne har betalt for, og det var utrolig fint.

I kveld skal jeg på trening og banke opp Nils sammen med Guro og Ingrid. Han sa vi skulle magedanse i går!

Om meg

Bildet mitt
Hedmark, Norway
instrument of evil. likes to draw, watch the sunset and do a rain dance every now and then. "all the birds" is my art blog.

Etiketter

anbefalinger (4) barn (3) drømmer (2) dyr (3) film (11) fortelling (6) foto (14) glede (6) hverdag (15) lyrikk (10) musikk (24) reise (7) skole (3) sommer (3) spill (1) tankebobler (7) tegneserier (1) tegning (10)

Søk i denne bloggen